Bemutatkozás

Tisztelt Főmérnök Úr/Nő!

Elnézést kérünk, hogy amúgy is elfoglalt idejét még mi is raboljuk, csupán szolgálatainkat szeretnénk Önnek és az Ön Cégének ajánlani.

Szolgálatainkat csakis a korrektség jellemzi, jelszavunk:
minőség mindenek előtt, csúcstechnológia a lehető legolcsóbban

A legkülönbözőbb felületek, burkolásával, bevonásával foglalkozunk. Bevonó rendszereink alapanyaga, általában műgyanta és teflon származékok.
Munkatársaink szorgalmán kívül, a műgyanták és teflonok feldolgozási technológiájából eredően a munkák átadási határidejét óra pontossággal tudjuk teljesíteni.

Például: egy hétvégén felújítjuk az üzemének tönkrement padlózatát, oldalfalát, mennyezetét. Csempe burkolatokat, bontás nélkül, gomba és baktérium ölő teflon bevonatokkal újítjuk fel, gyorsan és olcsón. Külső homlokzatok felújítására sőt antigrefiti bevonatok készítésére is alkalmasak a teflon származékok. www.tipox.hu

Csúszás és hézagmentes, saválló, nagy szilárdságú padlóburkolatok készítünk. Ahol a sztatikus elektromosság jelenléte nem kívánatos, vagy robbanásveszély van, ott antisztatikus, és vezetőképes bevonatokat készítünk, 104 -108 OHM értékek közötti, levezetési ellenállással. www.tipox.hu

Friss, 8 órás új betonra, műgyanta padozati rendszert építünk fel, megtakarítva a beton teljes megkötési idejét.
Lapostetők szigetelését is vállaljuk.

Egyes műgyantáink élelmiszer-engedéllyel rendelkeznek, így ivóvíz, bor, sör, üdítők tároló tartályainak, bevonatait is elkészítjük. Élelmiszer feldolgozó üzemek, kórházak, klinikák, laboratóriumok, gyógyfürdők oldalfalait, csempe burkolatait, a Tisztiorvosi Hivatal megelégedésére higiénes szempontból is produkáljuk.
Üzemek, raktárak, gyártó csarnokok, ipari takarítását vállaljuk.

Munkatársaink egy részével már évtizedek óta együtt dolgozunk.

Tevékenységünk rövid ismertetése biztosan nem lesz elegendő ahhoz, hogy Ön a megrendelőnk legyen, ezért kérjük, hogy konkrét problémájával keressen meg bennünket. Mi a helyszínen bővebb felvilágosítást tudunk adni.